Yunanistan'daki Yangın / Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı artıyor ... : Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.

Yunanistan'daki Yangın / Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı artıyor ... : Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. En az 24 ölü ve.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yurt dışı ziyaretini yarıda kesen başbakan alexis çipras.

Yunanistan'daki yangınla ilgili "kundaklama açıklaması" | NTV
Yunanistan'daki yangınla ilgili "kundaklama açıklaması" | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'daki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir.

Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yurt dışı ziyaretini yarıda kesen başbakan alexis çipras. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı.

Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yurt dışı ziyaretini yarıda kesen başbakan alexis çipras.

Yunanistan'da yangın nedeniyle 74 kişi yaşamını yitirdi ...
Yunanistan'da yangın nedeniyle 74 kişi yaşamını yitirdi ... from turkfood.com
Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… En az 24 ölü ve. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'.

Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi.

'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'da 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının çıkış nedeni belli oldu.

Yunanistan'daki sığınmacı kampında çıkan yangında 6 ...
Yunanistan'daki sığınmacı kampında çıkan yangında 6 ... from images.bursadabugun.com
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı.

82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi.

'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanistan greenpeace başkanı nikos charalambides, avrupa genelinde ve kuzey ülkelerinde. Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı.

Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir yunanistan yangın. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code