Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : ΠAΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ για την ΑΔΕΙΑ στον ΔΗΜΗΤΡΗ ... / Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα:

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : ΠAΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ για την ΑΔΕΙΑ στον ΔΗΜΗΤΡΗ ... / Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα:. Ένταση επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη ριτσώνα, όπου αλληλέγγυοι καταγγέλλουν ότι βρίσκονται… Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Σε απεργία πείνας 10 έγκυες στο κέντρο φιλοξενίας της ριτσώνας.

Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Κυνικά και απροκάλυπτα, η κρατική εξουσία έθεσε και πάλι στον δ. Σε απεργία πείνας προχωρά ο κρατούμενος των φυλακών κορυδαλλού θέμης δήμου. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

((i)) Πανό στην ΑΣΟΕΕ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη ...
((i)) Πανό στην ΑΣΟΕΕ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη ... from athens.indymedia.org
Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας:

Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid).

Πενήντα πρόσφυγες από τη συρία, οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα, κάνουν από το σάββατο 3 δεκεμβρίου απεργία πείνας στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος ηρακλείου. Ένταση επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη ριτσώνα, όπου αλληλέγγυοι καταγγέλλουν ότι βρίσκονται… Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη».

Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ...
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ... from laikiantifadrasi.files.wordpress.com
Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα.

Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα.

Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί. Ένταση επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη ριτσώνα, όπου αλληλέγγυοι καταγγέλλουν ότι βρίσκονται… Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα.

Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί.

40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Νέες συγκεντρώσεις ...
40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Νέες συγκεντρώσεις ... from infolibre.gr
Σε απεργία πείνας 10 έγκυες στο κέντρο φιλοξενίας της ριτσώνας. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί. Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Νικη στην απεργια πεινασ του. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας.

Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας.

Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί. Από το κράτος δικαίου στο κράτος του φόβου. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Όπως τονίζει δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί μαθήματα στο ιεκ που λειτουργεί.

Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί απεργια. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code